Windows Management User Group

Eerste WMUG bijeenkomst op 22 mei!

Op 22 mei zal de eerste Windows Management User Group bijeenkomst georganiseerd worden! Tijdens deze avondsessie hebben we naast het netwerken een drie tal interessante onderwerpen op  het programma staan.

Allereerst trappen we af met een update over al het nieuws dat tijdens de Microsoft Management Summit in Las Vegas is verteld om vervolgens achtereenvolgens een deep dive in System Center Operations Manager en System Center Configuration Manager gepresenteerd te krijgen.

Programma:

  • 18:00 – 19:00 Inloop + hapje en drankje

  • 19:00 – 19:30 Verslag Microsoft Management Summit 2013

  • 19:40 – 20:30 System Center Operations Manager Deep Dive  door Marnix Wolf en Bob Cornelissen

  • 20:40 – 21:30 System Center Configuration Manager Deep Dive  door Peter Daalmans en Kenneth van Surksum

De eerste WMUG bijeenkomst zal in het kantoor van IT-Concern BV te Gorinchem plaatsvinden. U kunt IT-Concern vinden aan de Stationsweg 39 te Gorinchem. Kijk voor een routebeschrijving op de website van IT-Concern. IT-Concern is zowel via het openbaar vervoer (bus/trein) als via de auto gemakkelijk bereikbaar. Hier kunt u zich hier gratis registreren!

Naast deze eerste bijeenkomst zijn we al bezig met het plannen van de volgende bijeenkomsten, heb jij een Windows Management gerelateerd onderwerp waarover jij graag wil spreken? Stuur ons dan nu een email met de volgende gegevens;

  • Je Naam
  • E-mail adres
  • Korte biografie van jezelf (voor op de site)
  • Titel van de presentatie
  • Samenvatting van de inhoud van je presentatie