Windows Management User Group

System Center Summer Night R2 – 3 juli 2013 in Nieuwegein

Onze collega’s van de System Center User Group tezamen met de Hyper-v.nu user group organiseren op 3 juli a.s. de System Center Summer night.

Leer in 1 middag en avond wat nieuw is in Hyper-V 2012 R2 en System Center 2012 R2!

Microsoft kondigde op Teched USA alle nieuwste ontwikkelingen omtrent Windows Server 2012, Hyper-V 2012 R2 en System Center 2012 R2 aan. Hyper-V.nu en de System Center User Group slaan op 3 juli de handen ineen en organiseren een gezamenlijk community event. Tijdens deze “System Center Summer Night” laten topsprekers en MVP’s zien welke belangrijke vernieuwingen door Microsoft in deze producten zijn doorgevoerd. Een mooie kans om in een paar uur helemaal bijgepraat te worden!

Meer informatie op de website van de System Center User Group Nederland.