Windows Management User Group

28 November 2013, Experts Live: Call for Sessions

expertslive

Op donderdag 28 november zal er een groot IT Pro evenement plaatsvinden met de naam Experts Live. Experts Live wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s zoals Hyper-V.nu, System Center User Group, Windows Azure User Group, Dutch PowerShell UserGroup en PASS (SQL).

Het evenement wat zal bestaan uit level 300 en 400 sessies. Aan de website, programma en locatie wordt hard gewerkt en zal snel mogelijk gecommuniceerd worden via de website. Je kan je al wel inschrijven door hier te klikken. Het Early Bird ticket – t/m 31 oktober 2013 – kost EUR 15,-. De dag zal worden afgesloten door een closing keynote door André Kuipers.

Experts Live roept Microsoft System Center, Hyper-V, Azure, PowerShell, SQL and Windows Server experts op om een sessievoorstel in te dienen. Dit kan door het invullen van het formulier wat hier te vinden is, en deze op te sturen naar organisatie@expertslive.nl. Dit dient te gebeuren voor 11 September a.s.