Windows Management User Group

Programma van 3e WMUG meeting op 17 September is bekend

Volgende week dinsdag 17 September is het zover, dan is de 3e WMUG meeting bij PQR in de Meern.

 

Adres:

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
Tel: +31 30 6629729

 

Vanaf 17:30 ben je van harte welkom en zal er een hapje en drankje voor je klaarstaan. Om 18:30 gaan we beginnen met de sessies. Het thema van de avond is virtualisatie, en hiervoor hebben we 3 topsprekers kunnen strikken om jullie bij te praten over virtualisatie gerelateerde onderwerpen.

Er zijn overigens nog enkele kaarten verkrijgbaar, je kunt je HIER inschrijven.

Het Programma is als volgt:

18:30 – 19:30 Ruben Spruijt – Tomorrow’s workspace: CTO’s perspectief op de (virtuele) werkplek van morgen

clip_image001

Bio:

Ruben Spruijt is CTO bij PQR en richt zich in zijn functie primair op de werkplek van morgen. Steekwoorden daarbij zijn: Enterprise Mobility, Virtualisatie en Cloud Management. Hij is actief betrokken bij het bepalen van de visie en strategie van PQR. Ruben is Microsoft Most Valuable Professional (MVP), Citrix Technology Professional (CTP) en VMware vExpert en is de enige Europeaan met deze drie virtualisatie-awards.

Ruben is te vinden op twitter via: @rspruijt en zijn blog is o.a. hier te vinden: http://www.brianmadden.com/blogs/rubenspruijt/default.aspx

Sessie Abstract:

Ruben neemt je mee in de ontwikkelingen rondom de (virtuele) werkplek van morgen en verteld wat deze ontwikkelingen betekenen voor uw gebruikers, organisatie en (virtuele) werkplek strategie.
In deze levendige sessie worden de volgende onderwerpen besproken: Queen, Nemo, Nemo, Bento Box, BYO, Enterprise Mobilty Management, DevicesDevicesDevices, Google/Microsoft/Apple en Anyx7.
Rubens visie op technologie en de functionele impact hiervan op de organisatie, geven u een ‘up-to-date’ beeld van ‘tomorrows workspace’. Een gave sessie die je écht moet zien!

19:45 – 20:45 James van den Berg – Microsoft Hybrid Cloud

clip_image002

Bio:

James werkt al sinds 1987 in te IT, begonnen met MS-DOS 1.25 en nog steeds up to date met de Microsoft producten. Momenteel werkt James bij het Regionaal Opleidingscentrum met 50.000 studenten als Senior ICT Specialist en Microsoft Architect. James heeft tevens een eigen bedrijf met de naam HybridCloud4You. James is sinds 2011 een Microsoft MVP, met als expertise System Center Cloud and Datacenter Management.

James is te vinden op twitter via: @JamesvandenBerg en zijn blog is hier te vinden: http://mountainss.wordpress.com/

Sessie Abstract:

James gaat ons bijpraten over de Microsoft Hybrid Cloud en wat je daarvoor moet organiseren. James gaat in op de diverse Management Consoles voor System Center Virtual Machine Manager, App Controller en Windows Azure. Ook het Windows Server Azure Pack (WAP) komt aan bod.

21:00 – 22:00 Henk Arts – Backup for virtual environments – How modern data protection is changing needs

clip_image003

Bio:

Henk is al meer dan 20+ jaar werkzaam in de backup, restore, archivering en management sector, en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in virtuele omgevingen.
Als senior system engineer is hij werkzaam sinds de start van Veeam software in de Benelux, een bedrijf wat 100% gespecialiseerd in virtuele omgevingen.

Henk is te vinden op twitter via @vmhenk en zijn blog is hier te vinden: http://www.vmstarter.nl/

Sessie Abstract:

In de presentatie “Backup for virtual environments – How modern data protection is changing needs” zal Henk Arts stil staan bij vraagstukken die vaak passeren over backup van virtuele systemen. Daarnaast zullen er een aantal (moderne) trends en mogelijkheden gepresenteerd worden.