Windows Management User Group

WMUG NL wenst u fijne dagen en een top 2014 toe!

wmug_logo_website_3

Terugkijkend naar ons eerste jaar als User Group hebben we vijf evenementen mogen organiseren, hebben we hierop veel leuke en positieve feedback mogen ontvangen en waren we onderdeel van het community evenement van het jaar Experts Live. Terugkijkend dus een zeer succesvol jaar waar we met elkaar veel kennis hebben kunnen delen.

In 2014 gaan we als Windows Management User Group nog meer evenementen organiseren, zowel fysieke als virtuele evenementen. Vanuit de User Group hebben zich intussen extra mensen aangemeld om mee te helpen zodat we nog actiever kunnen zijn. Noteer daarom vandaag alvast de volgende data in uw agenda, op in ieder geval de onderstaande dagen zullen we tijdens de avond (17u – 22u) een fysiek evenement organiseren.

· Woensdag 12 februari

· Dinsdag 8 april

· Woensdag 11 juni

· Dinsdag 12 augustus (o.v.b. ivm vakanties)

· Woensdag 8 oktober

· Dinsdag 9 december

Voor wat betreft de virtuele evenementen zullen we elke tweede week van een oneven maand een sessie organiseren, deze data volgen zo snel mogelijk. De komende weken zullen gebruikt worden voor de daadwerkelijke invulling. Mocht u iets willen bijdragen, of een idee hebben dan horen wij  dat natuurlijk graag!

Rest ons nog u als bezoeker,  onze sprekers, onze sponsors Savision, Veeam en Secunia en onze hosting sponsors VX Company, PQR, Conclusion Future Infrastructure Technologies en IT-Concern BV voor de steun in 2013 te bedanken. Zonder deze steun was het allemaal niet mogelijk geweest! Samen maken we er in 2014 een nog specialer Windows Management community jaar van!

Fijne kerst dagen en alvast een gezond en succesvol 2014 toegewenst.

Stichting Windows Management User Group Nederland

Bob Cornelissen

Marnix Wolf

Peter Daalmans

Kenneth van Surksum