Windows Management User Group

Presentaties WMUG NL #1 2014 bijeenkomst online

Op woensdag 12 februari j.l. was onze eerste WMUG bijeenkomst van 2014 met als thema monitoring. Ditmaal was VX Company onze gastheer, waarvoor dank. Wij willen tevens nogmaals Stefan, Dieter en Dennis van Savision bedanken voor het feit dat ze de moeite hebben genomen om voor ons te presenteren.

WIN_20140212_202722 (2)

Download hieronder de presentaties en aanvullende informatie bij de sessies:

– Stefan Stranger Using PowerShell with System Center Operations Manager 2012 R2

– Dieter Wijckmans, Haal de mist uit je cloud monitoring met SCOM…

– Dennis Rietvink – Savision, Business Service Management for System Center Operations Manager

Gisteren hebben we tevens ons volgende webinar aangekondigd, deze zal plaatsvinden op 11 Maart a.s. met als gastspreker Rick Claus. Het onderwerp is Storage Spaces in Windows Server 2012 R2 en meer informatie is hier te vinden: WMUG NL Webinar #2 2014: Storage Spaces in Windows Server 2012 R2 (hosted by Rick Claus)