Windows Management User Group

Programma WMUG bijeenkomst 8 april bekend

Op dinsdag 8 april organiseert de Windows Management User Group Nederland een bijeenkomst over Deployment. We zullen het deze avond voornamelijk gaan hebben over Mobile application deployment en hebben tevens een mooie sponsorsessie van Nutanix over hun converged oplossing. Op 8 april zijn we net als vorig jaar weer welkom bij Conclusion Future Infrastructure Solutions in Utrecht.

De avond start om 17:00 met een hapje en een drankje, dus kom op tijd! :) Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in: http://wmug-2014-02.eventbrite.nl/

17:00 – 17:5017:50 – 18:00 Ontvangst / Kickoff cfit
18:00-19:00
Application deployment across several devices with System Center 2012 Configuration Manager

In deze sessie zullen Peter Daalmans en Kenneth van Surksum dieper ingaan op hoe je één applicatie kan distribueren naar meerdere type Microsoft Windows, Android en Apple apparaten.

Peter en Kenneth zullen het Configuration Manager application model verder toelichten, hoe je een applicatie kan deployen en laten zien hoe deze oplossing er uit zal zien vanuit het perspectief van een eindgebruiker. Deze sessie bevat veel demo’s, en is dus zeer de moeite waard als je meer wilt weten over Application Deployment met behulp van System Center 2012 Configuration Manager.

 

 

Peter DaalmansPeter is een Senior Technisch Consultant bij IT-Concern B.V. en Enterprise Client Management, Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Peter heeft zich gespecialiseerd in de System Center productlijn, Windows Intune en Exchange Server en weet deze in te zetten tijdens grote lokale of internationale projecten. Peter is een van de oprichters van de Windows Management User Group Nederland en deelt zijn kennis via http://ConfigMgrBlog.com, hij is tevens mede auteur van Mastering System Center 2012 Configuration Manager en Mastering System Center 2012 R2 Configuration Manager welke pas is uitgekomen.


Kenneth van Surksum
Kenneth van Surksum werkt als senior consultant bij itgration en is gespecialiseerd in private cloud oplossingen onder andere met behulp van Microsoft System Center. Kenneth is tevens een Microsoft Certified Trainer (MCT) en meervoudig gecertificeerd. Als mede schrijver aan het System Center 2012 Configuration Manager Unleashed boek was Kenneth al vroeg betrokken bij de nieuwe functionaliteiten van Configuration Manager 2012 en heeft inmiddels al veel ervaring met het ontwerpen en implementeren van System Center 2012 Configuration Manager omgevingen. Ondertussen is Kenneth ook betrokken bij het System Center 2012 R2 Configuration Manager Unleashed boek, waarvoor hij het Application Deployment hoofdstuk heeft geschreven.

19:10 – 19:55 Sponsor Sessie: NutanixTijdens deze sessie zal Steven een technische deepdive en demonstratie verzorgen van de Nutanix oplossing. Nutanix levert servers en storage oplossingen in een oplossing.

Steven Duckaert

Steven Duckaert

Steven is System Engineer bij Nutanix en sinds 2005 werkzaam in de ICT. Hij heeft een brede achtergrond in de ICT en kennis van meerdere virtualisatie platformen.

 

20:05 – 21:05 Mobile Application Management using Symantec App CenterTijdens deze presentatie zal Arie de Haan demonstreren hoe Mobile Application Deployment naar mobile devices werkt met behulp van Symantec App Center.Symantec App Center is een mobile application management oplossing welke kan worden gebruikt om je mobile devices centraal te beheren. Arie zal laten zien hoe App Center werkt, en hoe het gebruikt kan worden.

SONY DSC

Arie de Haan

Arie de Haan is een Managing Consultant bij Panindus. Arie is een architect, consultant en trainer en voormalig System Center Operations Manager MVP.

Arie heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT en houdt zich momenteel bezig met het ontwerpen en implementeren van System Center en mobile device management producten.

21:05 – 22:00 Borrel en Afsluiting
 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.