Windows Management User Group

22 mei WMUG NL Bijeenkomst #3 2014: Patch Management / Software Updates

Op 22 mei organiseert de Windows Management User Group Nederland zijn laatste bijeenkomst voordat iedereen met vakantie gaat. Deze keer kunnen we met trots zeggen dat we twee internationale top sprekers hebben weten vast te leggen, namelijk Kent Agerlund en Brian Mason. De bijeenkomst wordt gehouden in een zeer sportieve omgeving, namelijk het clubhuis van Mampaey The Hawks in Dordrecht. Deze locatie wordt gesponsord door 3Fifty en na de zeer interessante sessies zal 3Fifty ons trakteren op een heuse barbecue!

14:00 – 14:15 Ontvangst / Kickoff 3fifty
14:15 – 15:15

Updating +360.000 Windows clients in a Real Enterprise Environment

 

 

 

Brian Mason

Brian is een Enterprise Client Management MVP en werkt bij Wells Fargo in de USA waar hij samen met zijn team ruim 360.000 Windows clients met behulp van System Center 2012 Configuration Manager beheerd. Brian is een gewaardeerd spreker op evenementen als MMS en komt voor de WMUG NL en SCUG Denemarken over om ons bij te praten over hoe je met Software Updates in een grote omgeving dient om te gaan.

15:30 – 16:30 Third Party Software Updates

Kent Agerlund

Kent werkt bij Coretech in Denemarken en is een Enterprise Client Management MVP en gewaardeerd spreker op evenementen als MMS, TechEd, System Center Universe of IT/Dev Connections. Kent komt op 22 mei speciaal voor ons over vanuit Denemarken om ons bij te praten over het deployen en beheren van Third Party Updates via Configuration Manager 2012 R2.

16:45 – 17:45

Software Updates met ZENworks

 

Ron van Herk

Na de eerste twee sessies waarin we de focus hebben gelegd op het uitrollen van updates via System Center 2012 R2 Configuration Manager is het tijd om eens om ons heen te kijken naar een andere speler in de markt. Één van de oplossingen die men regelmatig tegenkomt in grote gemixte omgevingen is Novell ZENworks. Ron van Herk is Senior Systems Engineer bij Novell waarbij hij regelmatig in het binnen- en buitenland lezingen geeft over de beheersprobleematiek rondom het uitrollen en updaten van software in heterogene omgevingen. Hij zal ons laten zien wat ZENworks biedt waar het gaat om het veilig en beheerbaar uitrollen van software en software updates.

17:45 – 19:30______________ Barbecue + netwerkborrel gesponsord door 3Fifty
_____________________________________________

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2014-03.eventbrite.nl ! Tot 22 mei!