Windows Management User Group

WMUG_NL verwelkomt Altaro als nieuwe sponsor

Altaro-Logo-LightBackground

De Windows Management User Group Nederland is verheugd te melden dat we wederom een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen. Dit maal hebben we Altaro bereid gevonden om ons te sponsoren en zo onze initiatieven mede mogelijk te maken.

Sinds 2009 maakt Altaro Software Backup software voor windows en sinds 2011 is daar het vlaggenschip Altaro Hyper-V Backup bij gekomen. Een slimme en makkelijke backuptool voor Microsoft Hyper-V.

Jk Distribution is sinds januari2013 exclusief Altaro Certified Distribution partner Nederland we begonnen met 10 resellers in nederland en zitten inmiddels rond de 150. Naast de software distributie zijn zij verantwoordelijk voor de nederlandse technische support voor Altaro en gerelateerde windows issues, denk daarbij bijvoorbeeld  aan VSS, MS-Hyper-V. Support is beschikbaar van 8 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Maandag tot en met zondag.  Altaro onderscheidt zich door uitstekende support, gebruikersgemak, functionaliteit en prijs.