Windows Management User Group

Presentaties Patch Management WMUG NL meeting online

Het heeft even geduurd maar de presentaties hebben we en kunnen hieronder gedownload worden. Terugkijkend op de WMUG NL Patch Management bijeenkomst bij de Mampaey Hawks in Dordrecht kunnen we denk ik concluderen dat onze sponsor 3Fifty ons een mooie inspirerende omgeving met een heerlijke BBQ heeft geboden. WMUG NL wil dan ook nogmaals onze sponsor 3Fifty bedanken voor deze aangename middag.

WP_20140522_14_20_43_Pro

De middag bestond uit drie sessies, twee door Entperprise Client Management Microsoft MVPs, namelijk Kent Agerlund uit Denemarken en Brian Mason uit de USA en één door Ron van Herk van Novell. Alle drie de technische sessies gingen over Patch Management.

Kent Agerlund strapte af door ons mee te nemen in hoe je het beste je omgeving up to date kunt houden. Vanuit de basis tot aan het patchen van derde partij software via Secunia CSI in combinatie met Configuration Manager 2012 R2.

Kent Agerlund

Kent Agerlund

Na een pauze hebben we kunnen proeven hoe Brian Mason “zijn” 365.000 clients beheert en up to date houdt. Erg mooi was het om te zien hoe je door de Configuration Manager 2012 R2 omgeving niet te complex te maken vrij simpel een grote Enterprise omgeving kunt beheren.

 

Brain Mason

Brain Mason

Als afsluiting was Ron van Herk aan de beurt om ons te laten zien wat een “derde partij” als Novell met Novell Zenworks ons kan brengen als je clients je omgeving up to date moet houden.

Dowload hier de presentaties: