Windows Management User Group

Presentaties Workspace Management bijeenkomst online

Afgelopen woensdag (8/10 jl) waren we weer te gast bij IT-Concern in Gorinchem deze keer voor een bijeenkomst over Workspace Management. Tijdens drie sessies van Pim van de Vis, Jason Sandys en Jasper van Westen (RES Software) werden we bijgepraat over de Workspace Management mogelijkheden die out of the box door Microsoft maar ook door derde partijen worden geboden. Jason gaf ons verder inzicht over hoe je het beste Configuration Manager clients via het Internet of SSL kunt beheren. Al met al een succesvolle en leerzame avond!

WP_20141008_002

Jason Sandys

Tijdens de borrel mochten we kaarten voor Experts Live en MMS 2014 verloten. Alle winnaars van een Experts Live kaart hebben deze als het goed is afgelopen vrijdag ontvangen! Ook de hoofdprijs, een ticket voor MMS 2014 in Minneapolis is vergeven.

Download hier de presentaties:

Rest ons IT-Concern BV weer te bedanken voor de gastvrijheid, het eten en natuurlijk de borrel na een leerzame avond! Mocht je feedback hebben, mail ons dan op info@wmug.nl