Windows Management User Group

Volgende WMUG NL Bijeenkomst op 10 februari

Op dinsdag 10 februari organiseert de Windows Management User Group Nederland wederom een avond vol interessante sessies. Het thema van deze avond is deployment. Voor deze avond kunnen we melden dat het ons wederom is gelukt om zeer interessant spreker vast te leggen, namelijk Enterprise Client Management Microsoft MVP  Wally Mead. De bijeenkomst wordt gehouden bij OGD ICT-Diensten welke tevens het eten en de afsluitende borrel voor ons verzorgd.

Een verandering in 2015 is dat we de avond om 16:00 beginnen, hierdoor kunnen we voor de files van start gaan. Hopelijk dat dit iedereen in de mogelijkheid stelt om op tijd aanwezig te zijn. We zullen het programma zo snel mogelijk bekend maken, de globale indeling zal er als volgt uit zien:

  • 16:00 – 16:30 Ontvangst + Aftrap
  • 16:30 – 17:30 Sessie 1
  • 17:30 – 18:30 Eten
  • 18:30 – 19:15 Sponsor sessie
  • 19:15 – 19:30 Pauze
  • 19:30 – 20:30 Sessie 2
  • 20:30 – 21:30 Netwerk borrel

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2015-01.eventbrite.com ! Tot 10 februari!

De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven. Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren.  De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, en helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er wordt door de locatie sponsor eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Kan je dus niet komen, dan vragen willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven. We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen. Wij hopen op jullie begrip.