Windows Management User Group

Agenda WMUG bijeenkomst #1 2015 bekend

Volgende week staat onze eerste bijeenkomst van 2015 gepland. Voor de eerste bijeenkomst zijn we te gast bij OGD ict-diensten in Delft. Buiten het feit dat we Wally Mead, tegenwoordig Enterprise Client Management MVP, te gast hebben gaan we het deze keer iets anders doen. In plaats van een sponsor sessie willen we een Ask the Experts sessie houden. Mocht je nu al vragen hebben stuur ze dan op naar info@wmug.nl !

  • 16:00 – 16:30 Ontvangst + Aftrap
  • 16:30 – 17:30 Wally’s favorite System Center Configuration Manager features
  • 17:30 – 18:30 Eten
  • 18:30 – 19:15 Ask the experts
  • 19:15 – 19:30 Pauze
  • 19:30 – 20:30 What is the Remote Manage app?
  • 20:30 – 21:30 Netwerk borrel

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2015-01.eventbrite.com ! Tot volgende week!

De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven. Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren.  De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, en helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er wordt door de locatie sponsor eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Kan je dus niet komen, dan vragen willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven. We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen. Wij hopen op jullie begrip.