Windows Management User Group

Volgende WMUG NL bijeenkomst op 15 April met Greg Ramsey

Op 15 april staat de volgende Windows Management User Group bijeenkomst op het programma. Ook deze keer hebben we weer een top spreker weten te strikken en wel Greg Ramsey. Greg is een Enterprise Client Management MVP en werkt voor Dell waar hij met zijn team verantwoordelijk is voor het management van de werkplekken doormiddel van oa. System Center Configuration Manager. Greg spreekt regelmatig op evenementen als IT/Dev Connections, TechEd, MMS en user group bijeenkomsten.

Deze keer zijn we weer te gast bij IT-Concern B.V. in Gorinchem.

  • 16:00 – 16:30 Ontvangst + Aftrap
  • 16:30 – 17:30 Windows 10 Early Adopters – Lessons Learned (Greg Ramsey)
  • 17:30 – 18:30 Eten
  • 18:30 – 19:15 Sponsor sessie
  • 19:15 – 19:30 Pauze
  • 19:30 – 20:30 Automation Strategy (Greg Ramsey)
  • 20:30 – 21:30 Netwerk borrel

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2015-02.eventbrite.com !

De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven. Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren.  De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, en helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er wordt door de locatie sponsor eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Kan je dus niet komen, dan vragen willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven. We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen. Wij hopen op jullie begrip.