Windows Management User Group

Volgende WMUG NL bijeenkomst op 9 juni

Op dinsdag 9 juni aanstaande organiseert de Windows Management User Group Nederland wederom een bijeenkomst. Dit keer hebben we wederom interessante sprekers voor jullie vast kunnen leggen. Martijn Moret, Daniele Muscetta en Henk Arts zullen ons bijpraten over Datamanagement, de Microsoft Operations Management Suite (OMS) en over Veeam Endpoint Backup.

Deze keer zijn we te gast bij PQR in De Meern.

Het programma is als volgt:

  • 16:00 – 16:30 Ontvangst + Aftrap
  • 16:30 – 17:30 Datamanagement – 2015 update (Martijn Moret)
  • 17:30 – 18:30 Eten
  • 18:30 – 19:15 Sponsor sessie, Veeam Endpoint Backup (Henk Arts)
  • 19:15 – 19:30 Pauze
  • 19:30 – 20:30 Microsoft Operations Management Suite (Daniele Muscetta)
  • 20:30 – 21:30 Netwerk borrel

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2015-03.eventbrite.com !

De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven. Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren.  De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, en helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er wordt door de locatie sponsor eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Kan je dus niet komen, dan vragen willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven. We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen. Wij hopen op jullie begrip.