Windows Management User Group

Volgende WMUG bijeenkomst op 13 Oktober 2015

Op dinsdag 13 oktober staat de 5e WMUG-bijeenkomst voor dit jaar op het programma. De onderwerpen zijn nog niet exact bekend, maar verschillende sprekers zullen u bijpraten over het thema “Cloud”.

Dit maal zijn we te gast bij KPN Consulting in Houten.

Het programma van de avond zal er als volgt uitzien:

Het programma van de avond zal er als volgt uitzien:

  • 16:00 – 16:30 Ontvangst + Aftrap
  • 16:30 – 17:30 Rasmus Hald
  • 17:30 – 18:30 Eten
  • 18:30 – 19:15 Sponsor sessie, Veeam door Dimitry Janssen
  • 19:15 – 19:30 Pauze
  • 19:30 – 20:30 Robin Verbeek en Nils van Schaik
  • 20:30 – 21:30 Netwerk borrel

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel hier in: http://wmug-2015-05.eventbrite.com !

De evenementen van de Windows Management User Group Nederland zijn voor 100% community gedreven. Er wordt door de groep veel moeite en tijd gestoken in het organiseren van de evenementen waarbij wij er naar streven om deze gratis toegankelijk te houden dankzij de bijdrage van enkele sponsoren. De meeste van onze evenementen zijn uitverkocht, en helaas is het zo dat mensen zonder enige melding vooraf niet op komen dagen. Dit heeft meerdere nadelen, mensen die geen plaats konden bemachtigen kunnen het evenement zo niet bezoeken, en er wordt door de locatie sponsor eten en drinken geregeld op basis van het aantal aanmeldingen. Kan je dus niet komen, dan vragen willen we je vragen om dit ruim van te voren, (minimaal 48 uur) voorafgaand aan het evenement dit aan ons door te geven. We zullen de inschrijvingen en de mensen die daadwerkelijk ook komen nauwlettend in de gaten houden, en waar nodig tegenmaatregelen nemen tegen de personen die zeer veelvuldig schuldig maken het wel inschrijven maar niet verschijnen op onze evenementen. Wij hopen op jullie begrip.