Windows Management User Group

Programma 5e WMUG NL bijeenkomst op 13 Oktober a.s. bekend

Zoals eerder aangekondigd organiseert de Windows Management User Group Nederland op dinsdag 13 Oktober a.s. weer een community bijeenkomst. Dit keer zijn we te gast bij KPN Consulting in Houten, welke de locatie en het eten voor ons zal verzorgen.

Kaarten zijn nog steeds gratis verkrijgbaar via Eventbrite: http://wmug-2015-05.eventbrite.com/

Het programma is als volgt:

 

16:00 – 16:30 Ontvangst en Aftrap:

KPN Consulting

Kromme Schaft 3

3991 AR Houten

image

16:30 – 17:30 Title: Strong ARM – A technical tale of Azure cloud management

Abstract: The cloud adventure has begun, and underneath the surface of Azure new portal lies hundreds of secrets for you to discover. Enjoy this geeky session, and find the keys to the cloud kingdom (and Azure Resource Manager, Infrastructure as Code and lots of other cool stuff)

Spreker: Rasmus Hald

clip_image001[8]

As an Microsoft Technical Evangelist covering disciplines like DevOps, Infrastructure Modernization and Cloudification, Rasmus is part of a team of ninjas that travels this great planet to spread the word about awesome technology by Microsoft.

LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/rasmus-hald/3/61b/336

Twitter: @RasmusHaldDK

TechNet Blog: http://blogs.technet.com/b/rasmush/

17:30 – 18:30 Eten, aangeboden door KPN Consulting
18:30 – 19:15 Sponsor Sessie – Veeam

veeam_modern_data_protection_logo

Titel: Cloud as a data availability strategy

Abstract:Hoe zet ik de Veeam Availability Suite in, in mijn Cloud als data availability strategy? Dimitry praat u helemaal bij over wat de Veeam Availability Suite hierin kan betekenen.

Spreker: Dimitry Janssen

clip_image001

Dimitry Janssen System Engineer bij Veeam Software. Als System Engineer verantwoordelijk voor het ondersteunen van partners en eind-klanten met technische vraagstukken aangaande data beschikbaarheid. Kortom, Delivering the Veeam Availability message for the Always-On business model.

19:15 – 19:30 Pauze
19:30 – 20:30 Titel: Azure Resource Manager en Powershell DSC in de praktijk

Abstract:

De sessie gaat over hoe je met azure resource manager een omgeving op kan bouwen en configureren. Tijdens de sessie komt aan bod hoe je JSON files maakt en deployed, desired state configuration toevoegd aan VM’s en Azure Files (preview) gebruikt.

Sprekers: Robin Verbeek en Nils van Schaik

clip_image001[5]

Robin Verbeek is a technical consultant and trainer at KPN Consulting. He is already working in IT for 25 year and has been through many changes related to IT and new technologies. He is focused on System Center, Private, Hybrid Cloud and Azure. Besides being a technical consultant he is also a Microsoft Certified Trainer and has delivered several Microsoft trainings and workshops.

Blog: http://www.focusonsystemcenter.nl

Twitter: @robin_verbeek

clip_image002

Nils van Schaik is a technical consultant at KPN Consulting. He has 18 years’ experience in Microsoft client and server technologies and several scripting languages. He is currently focusing on Microsoft Private Cloud, Azure and PowerShell.

Twitter: @nvanschaik

20:30 -22:00 Borrel en de kans om nog even na te praten met de sprekers en deelnemers