Windows Management User Group

Call for Session/Oproep voor het indienen van sessies

WMUG_NL-LogoOnly-FB-400x400*English translation below*

De Windows Management User Group Nederlands organiseert in 2016 zes bijeenkomsten. Voor deze bijeenkomsten zijn we nog op zoek naar mensen die iets interessants met onze gebruikersgroep willen delen. Wat je wilt vertellen dat is aan jezelf, zolang het maar te maken heeft met beheer van Microsoft windows omgevingen. Laat je echter vooral niet beperken door Microsoft only, wij vinden interactie met producten van andere leveranciers net zo interessant.

 

Wil jij graag een sessie voor je rekening nemen in 2016, stuur dan een kort voorstel met daarin een titel, korte omschrijving van je sessie en een biografie van jezelf naar ons emailadres: info@wmug.nl We zullen je sessievoorstel dan meenemen in onze planning en op korte termijn reageren.

Op de volgende dagen zal er een WMUG meeting plaatsvinden:

 • Woensdag 10 Februari
 • Woensdag 13 April
 • Woensdag 15 Juni
 • Woensdag 14 September
 • Woensdag 12 Oktober
 • Woensdag 14 December

 

The Windows Management User Group Netherlands will host 6 meetings in 2016. For these meetings we are looking for people who have something interesting to share with our user group. What you want to tell is up to you as long as its related to management of Windows environments. We are not Microsoft only minded, which means that sessions related to products on technologies which relate to Windows are very interesting for our audience as well.

 

If you are interested in hosting a session for our user group in 2016, send us an email on info@wmug.nl providing a title, abstract and a short bio of yourself. If so, we will take you session proposal into consideration and contact you as soon as possible.

 

We will host meetings on the following dates:

 • Wednesday February 10th
 • Wednesday April 13th
 • Wednesday June 15th
 • Wednesday September 14th
 • Wednesday October 12th
 • Wednesday December 14th