Windows Management User Group

Programma 1e WMUG NL bijeenkomst voor 2016 op 10 februari a.s. bekend

Zoals eerder aangekondigd organiseert de Windows Management User Group Nederland op woensdag 10 Februari a.s. weer een community bijeenkomst. Dit keer zijn we te gast bij iSense ICT Professionals in Gouda.

Kaarten zijn nog steeds gratis verkrijgbaar via Eventbrite: http://wmug2015-06.eventbrite.com/ en het programma is als volgt:

16:00 – 16:20 Ontvangst
iSense ICT Professionals
Zuidelijk Halfrond 11
2801 DD, Gouda
iSense
16:20- 16:30 Kick-off WMUG NL & iSense ICT Professionals
16:30 – 17:30 Titel: De dynamiek van SBC en VDI en hoe automation kan helpen

Abstract:

Dynamiek van een VDI of SBC omgeving bekeken vanuit application delivery. Het aanbieden van applicaties aan je eindgebruikers begint bij het installeren van de software maar wat komt er nog meer bij kijken? Hoe probeert men in de praktijk de kwaliteit en doorvoersnelheid van deployment en wijzigingen te verhogen en hoe kan automation daar een grote bijdrage aan leveren.

Spreker: Dennis Damen

Dennis_Damen
Dennis Damen is momenteel product manager bij Automation Machine. Dennis werkt ondertussen al 20 jaar in de IT, waarvan meer dan 12 jaar binnen de Login Group. Dennis heeft lang als virtual desktop solution architect gewerkt en zal op basis van deze praktijkervaring zijn ervaringen met ons delen.

17:30 – 18:30 Eten, aangeboden door iSense
18:30 – 19:15 Title: Sponsor Sessie <N.N.T.B.>
19:15 – 19:30 Title: Korte Pauze
19:30 – 20:30 Titel: Mimikatz Extravaganza 2.0
Abstract:
Tijdens deze sessie vol met demonstraties zal Erik Loef, CTO bij Proxsys ons laten zien hoe Microsoft Windows met credentials omgaat in het Operating System. Erik zal met behulp van de tool Mimikatz ingaan op een aantal bekende exploits en vertellen over welke tegenmaatregelen genomen kunnen worden.
Spreker: Erik Loef
erik
Erik Loef is sinds 1998 werkzaam in de IT branche. Begonnen als web/applicatie ontwikkelaar tijdens de studie Computer Science aan de TU/e, na afronding hiervan heeft hij de focus verlegt op het beveiligen en beheren van complexe netwerk infrastructuren, in de functie van senior network consultant bij PROXSYS.  Sinds 2012 werkzaam als Technisch Directeur van PROXSYS en de drive om de kennis en ervaring van de afgelopen jaren niet alleen met klanten te delen maar ook met IT Pro’s op diverse kennis evenementen.
20:30 – 21:30 Borrel en de kans om nog even na te praten met de sprekers en deelnemers