Windows Management User Group

Programma WMUG NL bijeenkomst 13 december bekend!

Zoals eerder aangekondigd organiseert de Windows Management User Group Nederland op dinsdag 13 december a.s. weer een community bijeenkomst. Deze keer heeft PROXSYS weer een speciale lokatie geregeld, namelijk Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. Let op doordat we na afloop nog de film Hacksaw Ridge aangeboden kijgen starten we een uurtje eerder!

Wil je een zorgeloze Kerst hebben dan moet je zeker de sessies van deze WMUG NL bijeenkomst volgen! Kaarten zijn nog steeds gratis verkrijgbaar via Eventbrite: http://wmug-2016-06.eventbrite.com/

 

Het programma is als volgt:

15:00 – 15:20 Ontvangst:

HOLLYWOUD

Sportlaan 59
4286 ES Almkerk

 proxsys
15:20- 15:30 Kick-off WMUG NL & PROXSYS
15:30 – 16:30

16:30 – 16:45 Pauze

16:45 -17:45

Titel: Moderne authenticatie en autorisatie in de Microsoft cloud

Abstract:

Wat doe je als je nieuwe baas aan je vraagt: “Kunnen jullie veilige toegang tot zakelijke ict-bronnen mogelijk maken voor onvertrouwde apparaten van medewerkers en derden, zonder noodzaak van firewalls, tegen de laagst mogelijke (initiële) kosten?”

Raymond Comvalius en Sander Berkouwer tonen vanuit hun praktijk wat de oplossingen kunnen zijn voor deze hedendaagse uitdaging. Hierbij gaan ze dieper in op de mogelijkheden en onmogelijkheden die Microsofts cloud technologieën binnen het Azure Active Directory portfolio en tastbare producten als Windows 10 en Windows Server 2016 ons te bieden hebben.

Sprekers: Sander Berkouwer en Raymond Comvalius
Raymond ComvaliusraymondRaymond Comvalius is sinds 1998 zelfstandig als auteur, IT architect en trainer. Hij verzorgde lezingen op diverse nationale en internationale IT evenementen waaronder Microsoft Ignite en is inmiddels zes jaar op rij Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Windows IT Pro. Raymond schreef meerdere  boeken over Windows en stond aan de basis van migraties  bij diverse grote en minder grote organisaties. Raymond is terug te vinden op Twitter als @nextxpert en onderhoudt een blog op www.nextxpert.com.
Sander Berkouwer
sanderSander Berkouwer noemt zich een Active Directory Aficionado; Hij heeft naar eigen zeggen alles wel gedaan met Active Directory en Azure Active Directory, inclusief uitfaseren… Sander verzorgt lezingen op Microsoft evenementen en user groups en is door Microsoft inmiddels acht jaar op rij met het MVP-schap voor Directory Services en Enterprise Mobility beloond. Naast kennis delen middels presentaties vind je de documentatie van zijn ontdekkingsreizen door de wondere wereld van Hybrid Identity op zijn blog https://dirteam.com/sander. Sander is terug te vinden op Twitter als @SanderBerkouwer.

17:45 – 18:45 Eten, aangeboden door PROXSYS
18:45– 19:15 Sponsorsessie door Savision

Title: 

Live Maps: service-oriented monitoring and advanced dashboards for SCOM

Spreker: Dennis Rietvink
dennisCo-Founder & VP of Product Management
19:15– 20:15 Title: OMS je ideale digitale waakhond               

Abstract:

De tijd dat een grote hond en een stevig hangslot volstond voor kwaadwillende mensen op afstand te houden is al lang achter ons.

Tegenwoordig zit je grootste kapitaal in je data en die is natuurlijk allemaal digitaal.

Bescherm je digitaal kapitaal tegen kwaadwillende mensen met de juiste tools. Ok je hebt (hopelijk) al een goede firewall en een security policy maar heb je al gedacht aan de mensen binnen je organisatie?

Vooraleer je een oplossing kan bieden of bedenken voor de security problemen binnen je organisatie moeten ze eerst wel gedetecteerd worden.

Daar heeft Microsoft nu de perfecte tool voor: OMS.

Tijdens deze sessie loop ik door verschillende scenario’s hoe je gericht en efficiënt potentiële risico’s in kaart kan brengen met OMS en de nodige acties kan ondernemen om dat oeroude hangslot digitaal rond je data te hangen. Vervang de grote hond door je OMS waakhond en sta versteld wat er allemaal op je af komt en hoe je je kan beschermen.

 

 

 

 Spreker: Dieter Wijckmans

dieter

Dieter is in his mid-30s and is a big fan of technology. He recently received an MVP award for System Center Cloud and Data management. 
He’s been active in the IT industry for almost 15 years, 14 of which as a freelance consultant. 

Dieter works at Coretech Benelux as managing Consultant.
As an ITIL certified professional he mainly helps companies streamline their processes and use the right tools to support these processes. 
He’s an experienced helpdesk migrator and helpdesk team leader and therefore knows which challenges big companies are confronted with when they adapt their processes to support their activities and more efficiently organize the work of their support staff. 
His main focus is on System Center Operations Manager and OMS, but he’s also well acquainted with the other products of the System Center suite and other technologies. 
He’s an active member in his local Sysctr community and a board member of System Center User Group Belgium. 
He’s always trying to find the right balance between manageability and practical relevance. 
His motto illustrates his way of working: Don’t overthink it… It’s doing common things uncommonly well that brings success.

20:45 – Inloop Zaal

21:00 – Start Film

Start film Hacksaw Ridge
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=pMx0IwhK7mk 
 hacksaw_ridge_poster
Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.