Windows Management User Group

Programma 1ste WMUG NL bijeenkomst 15 Februari 2017 bekend!

Zoals eerder aangekondigd organiseert de Windows Management User Group Nederland (WMUG_NL) op woensdag 15 Februari a.s. weer een community bijeenkomst. Dit keer zijn we te gast bij Pink Elephant in Naarden.

Als je ook aanwezig wilt zijn kan je je inschrijven door te RSVP’en op de meeting op onze meetup pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/WMUG_NL/events/236994392/. Voordat je dit kan doen dien je je echter wel in te schrijven op meetup, vanaf dat moment wordt je netjes op de hoogte gehouden van toekomstige evenementen van de Windows Management User Group Nederland.

Het thema van deze middag en avond is “Windows Server 2016”, en we hebben 2 experts weten te strikken die ons bij komen praten over de onderwerpen Containers en Nested Virtualisatie, zeer interessante onderwerpen als je het ons vraagt.

Het programma is als volgt:

16:00 – 16:20 Ontvangst:

Pink Elephant

Gooimeer 18

1411 DE  Naarden

16:20- 16:30 Kick-off WMUG NL & Pink Elephant
16:30 – 17:30

Titel: Windows Containers in Windows Server 2016

Abstract:

Windows Containers in Windows Server 2016 is a new big thing – Get a solid introduction to the Windows and Hyper-V Containers and insight to how you can use them.

Spreker: Rasmus Hald

As an Infrastructure Technical Evangelist covering Windows Server, System Center, Windows Client and Microsoft Azure, Rasmus Hald is recognized for his ability to address real world dilemmas and clearly communicate possible solutions. Rasmus has more than 15 years’ experience with Windows Server starting with Windows Server NT 4.0 working with each version since. Rasmus has delivered deep technical session as well as keynotes and technical seminars around the world.
17:30 – 18:30 Eten, aangeboden door Pink Elephant
18:30 – 19:15 Sponsorsessie door

Title:

Spreker:
19:15 – 19:30 Korte Pauze
19:30 – 20:30 Title: Windows Server 2016 – Nested Virtualization

Abstract:

Een van de functionaliteiten geintroduceerd in Windows Server 2016 is nested virtualisatie. Ronald praat ons bij over wat nested virtualisatie is en hoe het is toe te passen.

Spreker: Ronald Beekelaar
Ronald Beekelaar is oprichter van Virsoft Solutions, en sinds 2004 Microsoft MVP in Virtualization Technologies (Hyper-V). Hij was zelfs wereldwijd de eerste virtualization MVP. Met eigen Hyper-V datacenters in Amsterdam en Seattle, biedt Virsoft toegang to honderden training en demo omgevingen aan klanten in Europa, de VS en Latijns Amerika. Ronald is een bekende spreker op conferenties over virtualizatie, beveilging of infrastructuurontwerp.
20:30 – 21:30 Borrel en de kans om nog even na te praten met de sprekers en deelnemers